Doe iets goeds voor de feestdagen en ga GRATIS naar de Efteling!

Dit is de actie van Annemarie van Overveld
Normal 9e1dac65a8d0e337bd93aa155127276dd42720e3
van totaal € 1.000 (78%)

Veel mensen weten dit niet maar Metabole ziekten zijn oorzaak nummer 1 van kindersterfte in Nederland! Metabole ziekten maken kinderlevens kapot. De kwaliteit van leven van deze kinderen moet beter! Er zijn honderden verschillende metabole ziekten, met ieder een eigen ziektebeeld. De ene is ernstiger dan de andere, maar het geneest nooit! Er is geen medicijn, geen behandeling en dat moet anders! Er is volop ontwikkeling maar in vergelijking met andere ziekten, is er nog een lange weg te gaan.

Als moeder voel je je vaak machteloos in de strijd tegen deze slopende ziekte. Elke dag toezien hoe je kind zich ziek voelt, niet kan genieten zoals kinderen horen te genieten, is erg verdrietig. Op deze manier kan ik mezelf nuttig maken en artsen en onderzoekers helpen deze stille ramp te stoppen!

Met 1 euro, steun jij een goed doel EN maak jij kans op gratis toegangskaarten voor de Efteling!

Let op: Elke euro die gedoneerd wordt, is een kans extra! Je mag dus zo vaak doneren als je wilt. (Hogere donaties zijn welkom, maar tellen mee als 1 kans.) Vergeet niet een volledige naam achter te laten die traceerbaar is via facebook, als je kans wilt maken!

Op 1 januari 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Dankjewel allemaal, namens Siem en al die andere kinderen...