Metakids Top 2000 Muziekquiz 2020

Sven Baas
van totaal € 1.000 (107%)

Beste muziekkenners,

Inmiddels naderen we alweer het einde van het jaar. Een heel bijzonder jaar. Het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep. We moeten ons tot kleine gezelschappen beperken en houden zoveel mogelijk afstand van elkaar. Maar ondanks dat kunnen we jullie bij deze vertellen dat de Metakids Muziekquiz dit jaar wel weer door zal gaan!

To Ride a Dolphin

Voordat we verder uitwijden over de quiz willen we jullie nog even vertellen over de dolfijnentherapie die Maud met het gezin heeft ondergaan. Vorig jaar stond de Muziek quiz in het teken van (Maud haar) dolfijnen therapie. Een therapie die eigenlijk het hele gezin betrof en om vervolgens te werken aan Maud haar gedrag en communicatie. Een waanzinnig avontuur waarbij we veel handvatten en tools hebben meegekregen om aan te werken. Op dit moment zijn we plannen aan het maken hoe we dit gaan doorpakken. Maar wij zijn jullie nog steeds ontzettend dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken! Bedankt!

De quiz

Terug naar de muziekquiz. Deze editie zal net als eerdere jaren weer in het teken staan van kinderen met metabole ziekten. De opbrengst gaat daarom weer naar Metakids. Zoals jullie wellicht begrijpen is het dit jaar onmogelijk om de muziekquiz zoals voorgaande jaren in De Vriendschap te organiseren. We kunnen hier simpelweg niet aan de maatregelen voldoen. Omdat we de traditie toch willen voortzetten hebben we gekozen voor een online variant. Je kunt dus meedoen door thuis in te loggen. Deelnemen kan in teams van maximaal vier personen. Met z'n drieën, tweeën of alleen kan dus ook. Aangezien Kerst dit jaar op vrijdag en zaterdag valt hebben we gekozen om het dit jaar het weekend ervoor te organiseren, op zaterdag 19 december. We gaan om 19:30 uur van start. Wanneer je ingeschreven bent ontvang je vooraf nog een uitleg over hoe het deelnemen in zijn werking gaat.

Inschrijven

Om mee te doen kun je jezelf of je team inschrijven via deze link: www.metakidsmuziekquiz.nl Let op: Dit is de enige manier om je in te kunnen schrijven, dus niet per mail! De kosten voor deelname bedraagt €50,- euro per team. Ieder team bestaat uit maximaal 4 personen. De volledige opbrengst hier van zal naar Stichting Metakids gaan. Het is ook mogelijk om een borrelbox te bestellen voor tijdens de Muziekquiz. Dan steun je niet alleen het goede doel maar ook nog eens de horeca. Klik voor alle info op onze site www.metakidsmuziekquiz.nl. Let op: inschrijven kan tot 12 december. We hebben een beperkt aantal deelnemers dus vol is vol.

We hopen dat jullie mee willen doen!

Met muzikale groet,

De organisatie van de Metakids Top 2000 Muziekquiz

Sven, Ester, Rob, Ingrid en Rob

www.metakidsmuziekquiz.nl

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 570 29-12-2020 | 13:18
€ 500 08-12-2020 | 16:53