Hart-lopen voor Nina

Dit is de actie van Wouter Strengholt

( 16 km hardlopen (zondag), deelnamepakket | 10 Engelse mijl (16 km) hardlopen (vanaf 16 jaar) | Lid van team: Hart-lopen voor Nina )

van totaal € 3.000 (102%)
Actie is afgesloten

In onze vriendenkring kregen wij onlangs een verschrikkelijk bericht.

Nina van 8 maanden oud, het dochtertje van Jiska en Hylke, heeft een Metabole ziekte. Een verschrikkelijke ziekte, welke het lichaam van een kind letterlijk sloopt en op dit moment niet te genezen is. 

De gevolgen van deze ziekte zien we nu van dichtbij. Er is geen goede behandeling mogelijk en voor ouders is het elke dag weer topsport om om te gaan met deze ziekte en het kind een zo goed mogelijk leven te bieden. Gebrek aan liefde is het probleem niet. Gebrek aan oplossingen wel. De levensverwachting is op dit moment schrikbarend laag.

Ik heb altijd gezegd dat hardlopen niets voor mij is. Een rondje rennen zonder doel. Niet om ergens te komen, nee je begint ergens, gaat heel hard rennen en aan het einde van het verhaal ben je weer terug waar je gestart was. Een mooi excuus op dat moment. Maar dat excuus geldt niet meer. Dit is hardlopen met een doel.

22 september loop ik de Dam tot Dam 16K!

Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar Metabole ziekten. Voor opsporing en behandeling. Voor Nina en alle andere kinderen, die ook gewoon de mogelijkheid moeten hebben om lekker buiten rond te rennen. Net zoals jij en ik dat hadden toen we klein waren.

Via onderstaande pagina kan je mij, mijn teamleden of het team zelf sponsoren. Het positieve van dit verhaal is dat er zicht is op verbeteringen door onderzoek. Het geld verdwijnt dus niet in een bodemloze punt, maar wordt gericht ingezet. En elke bijdrage van jou helpt daar aan mee.