Maak een einde aan de ziekte van Krabbe!

Familie Van den Boogaart
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (135%)

Onze zoon Loek heeft in februari van dit jaar de diagnose gekregen van de stofwisselingsziekte, ziekte van Krabbe. Een progressieve ziekte waaraan hij naar alle waarschijnlijkheid voor zijn eerste verjaardag aan zal overlijden. Dit is onverteerbaar en naast hem zijn er in Nederland nog vele kinderen met een metabolen ziekte waar momenteel nog geen behandeling voor is. Daarom willen wij graag als ouders van Loek deze inzamelingsactie starten, zodat onderzoek naar deze ziekte verder kan gaan. Want kinderen moeten gezond en blij op kunnen groeien! Wij willen u bij voorbaat danken voor uw donatie!

Graag willen we iedereen bedanken voor zijn hartverwarmende berichten, steun en donaties. Wij hebben er samen voor gezorgd dat weer een stapje dichter zijn bij een behandeling voor deze vreselijke ziekte(s). Ook willen we jullie op de hoogte brengen van het trieste nieuws dat onze ongelooflijke knappe en sterke strijder zijn laatste adem heeft geblazen op 31 juli. Heel rustig en kalm bij mama op schoot en in de armen van zijn papa. We waren dichtbij en hij heeft gelukkig een heel mooi moment gekozen en daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor. Nogmaals, allen vreselijk bedankt en binnen een paar weken zullen we de actie ook eindigen. Metakids zal wederom een onderzoek steunen met dit ingezamelde geld. 

Nogmaals willen we iedereen bedanken voor hun donaties. Het is ons gelukt om het streefbedrag van € 10.000,- met € 3.500,- te overschrijden! Hoe fantastisch is dat! We sluiten vandaag deze pagina en hopen dat er vele onderzoeken bijgestaan kunnen worden door onze gulle giften. Wij als ouders van Loek, zijn trots op jullie en wat we voor elkaar hebben gekregen. Maar in het bijzonder trots op Loek. Hij heeft ons vele wijze levenslessen geleerd. Laten we dit voortzetten in de toekomst. Want we zijn ervan overtuigd dat ook een emotionele gebeurtenis als deze, zijn positieve bijdrage gaat leveren in de toekomst. We zijn er nog niet, maar we komen er wel! Samen staan we sterk, samen moeten we het doen. Dankjulliewel! 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 93 30-03-2020 | 09:55 Lieve Loek, Samen met jou en voor jou hebben we dit mooie bedrag van 13.500 opgehaald. Een prachtig bedrag wat hopelijk vele kindjes gaat redden van een oneerlijke strijd en dood. We blijven hiernaar streven. Jij leeft voort in hoofd en hart. Nooit verlaat je ons. Onze band is met geen pen te beschrijven en sterker dan wat dan ook. Bedankt iedereen voor jullie gulle donaties. Wij ronden als gezin het bedrag mooi af en sluiten deze actie. Maar in het bijzonder willen we jou bedanken, Loek. Je hebt dit ook dit maar weer mooi voor elkaar gekregen. Bedankt voor wie je was en bent. Een voorbeeld, een strijder en onze lieve zoon. Rust zacht lieverd.
€ 250 01-01-2020 | 19:49 N.a.v. onze kerstkaart-actie ter nagedachtenis aan onze kleinzoon Loek
€ 50 19-11-2019 | 11:48 Namens de ouders van kinderopvang 't kevertje een bijdrage voor onderzoek naar een behandeling voor metabole ziektes. Met in gedachten lieve Loek, zijn zus Roos en ouders Dennis en Linda.
€ 25 20-09-2019 | 09:12
€ 15 10-09-2019 | 11:17 Mooi stralend sterretje, we blazen een kusje naar jou! X