9e Internationale Rally van Breda

Henno Talsma
van totaal € 5.000 (120%)

Thom is een jongetje van vijf jaar en heeft een metabole ziekte: zijn lichaam kan bepaalde stoffen niet goed verwerken. Metakids zet zich in voor kinderen als Thom en hun ouders. Thom is het zoontje van een van onze tafelaars. Zo dichtbij staat het goede doel dat wij dit jaar hebben gekozen. Onderzoekers geloven in een oplossing voor deze vaak dodelijke ziekten.

Door de onbekendheid van de ziekte is er nog te weinig geld voor onderzoek. Hier willen wij als Ronde Tafel 192 verandering in brengen. Dit jaar halen we geld op voor Metakids met de 9e internationale rally van Breda. De volledige opbrengst is voor onderzoek en voorlichting over metabole ziekten. De rally gaat over de mooiste wegen van Brabant en een deel van Belgie. Het gaat niet om snelheid maar om je navigatie-kwaliteiten en een aantal behendigheidsproeven.

Daarnaast is er veel ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje tips en sterke verhalen uit te wisselen. Voor meer informatie zie onze Facebook pagina, film of www.rt192.nl. Kortom we nodigen iedereen graag uit om op zaterdag 28 januari deel te nemen aan de rally en zo een bijdrage te leveren aan deze geweldige stichting!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 6.000 01-02-2017 | 19:07 Eindopbrengst van autorally Ronde Tafel 192 Breda