Boek: Life of Isabelle

Judith Bogers
van totaal € 5.000 (143%)

Mijn dochter Isabelle werd op haar zesde ziek en leed aan een metabole ziekte, het syndroom van Leigh. Als ik terugkijk op de tien jaar dat Isabelle ziek is geweest, zijn wij trots, heel erg trots. We hebben enorme bergen overwonnen, we zijn uit diepe dalen gekropen en hebben hele bijzondere mensen mogen ontmoeten. Maar we zien ook veel verdriet. Verdriet bij Isabelle over alles wat haar is ontnomen. Ze wilde spelen en rennen zoals ieder kind maar haar lichaam wilde niet meewerken. Ondanks dat, heeft ze altijd een mogelijkheid gevonden om de dingen op haar manier te doen.

Dit boek gaat over het gevecht met haar ziekte, maar ook hoe je ondanks alles door kunt gaan bij tegenslagen. Ze wilde mensen inspireren, dat was haar grote drijfveer. Ze begon een blog, ze wilde een eyeopener zijn voor mensen. ’Een gezond lichaam lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Je mag van geluk spreken als je lichaam het gewoon doet’ schrijft ze in één van haar blogs. Ze ging college geven met Erik Scherder. Ze wilde aan studenten vertellen hoe het is om met beperkingen te leven. Ze sloot haar college af met: ‘Everything in my life is a challenge, the question is, do you accept the challenge? Yes I do!'
29 december 2019 is Isabelle op 16-jarige leeftijd overleden.

De opbrengst van dit boek gaat in naam van Isabelle, in zijn geheel voor onderzoek naar Metakids. Met voldoende geld kunnen metabole ziekten in de toekomst behandelbaar worden gemaakt. Steun deze actie door het kopen van dit boek, zodat in de toekomst geen kind meer aan deze ziekten hoeft te lijden.

Het boek Life of Isabelle kost €29,95 inclusief verzendkosten. 

Lees hier hoe je kunt bestellen:

  1. Wil je het boek bestellen, doneer dan tenminste (€29,95) via de doneer nu button
  2. Als je het bedrag hebt gedoneerd ontvang je per mail een bevestiging met daarin een link naar het betaalbewijs. Hierin staat een referentienummer die je moet invullen op het bestelformulier hieronder.
  3. Klik op deze link voor het bestelformulier.
  4. Vul op het formulier al je gegevens in én het referentienummer van de betaling (staat op het betaalbewijs).
  5. Vervolgens verzend je het formulier en zal je bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. Jouw bestelde boek wordt zo snel mogelijk opgestuurd!


Voor meer informatie of vragen stuur een mail naar: lifeofisabelle@xs4all.nl

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 06-09-2023 | 11:52 Sommige dingen in het leven behoeven geen toelichting .......
€ 50 22-05-2023 | 23:48 Omdat alle beetjes helpen...
€ 50 13-04-2023 | 11:34 Deze boodschap / een ‘levenslesje’ / geeft kracht en mag zoveel mogelijk gedeeld worden. Bovendien steun ik daarmee Metakids !
€ 30 21-03-2023 | 22:29
€ 490 09-03-2023 | 22:36 In my work I am still inspired by the qoute of Isabelle “ gaat niet bestaat niet “ It was in documentary of dr Erik Scherders were he told the story of Isabelle and her courage and optimistic view, how to go and deal with life, this grasped me. Thanks Isabelle ( and Erik)