Cupcakes en brownies

Loïs de Leeuw

( Lid van team: Curio hotelschool voor Meta Kids )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (71%)

Wij van de Curio hotelschool Bergen op Zoom hebben vanaf 12 tot en met 15 december een goede doelen week. Wij hebben gekozen voor het goede doel Meta Kids omdat we vinden dat hier niet genoeg aandacht aan wordt besteedt.
Metabole ziekte, ook wel stofwisseling ziekte is genoemd, is een erfelijke ziekte waar je mee wordt geboren, die zich afspeelt in de stofwisseling want die doet het dan niet meer goed. Dit betekent dat de enzymen niet of niet meer goed worden aangemaakt, dan stapelen de schadelijke stoffen zich op en hierdoor krijg je ziekte verschijnselen.
Wij gaan allerlei lekkernijen verkopen op school en deze worden niet alleen verkocht in de schoolkantine maar ook in brasserie de Dikke Daan.

In brasserie de Dikke Daan verkopen wij een heerlijke tomatensoep van 1 liter voor €3,50. Deze is gemaakt door overige tomaten die wij over hadden om verspilling tegen te gaan. De gehele opbrengst gaat naar MetaKids en daarnaast hebben we ook een glühwein en deze verkopen wij voor €6,- per fles om u warm te houden tijdens de strenge winter.                          

Hartelijk dank voor uw aandacht.                                                                                                                                                              

Heeft u interesse om te doneren kan dat via deze pagina!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 71,50 15-12-2022 | 14:32
Bekijk alle

Eindstand brownies & cupcakes

15-12-2022 | 15:12 Op dinsdag 13 december hebben wij verse brownies en cupcakes gebakken. We hadden het geluk dat we alle ingrediënten gesponsord kregen van de Curio Hotelschool. Hierdoor kon al het geld naar MetaKids. We hebben het mooie bedrag van €71,50 opgehaald. Met veel dank aan onze gasten! Mocht u nog wilen doneren kan dit altijd nog via onze actiepagina.   
Lees meer