Metakittrun 2016

Sven Baas
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 8.000 (167%)

Sinds 2013 weten we dat onze dochter, Maud, leidt aan een ongeneeslijke metabole ziekte heeft, genaamd NKH. Eind februari 2015 hebben The Baas Brothers een behendigheidsrally, de Carbagerun, gereden voor Metakids.

Om het thuisfront op een ludieke manier mee te laten genieten van hun avonturen, hebben The Baas Brothers tijdens de Carbagerun Wintereditie 2015 de Audi 100 Quattro tijdelijk omgedoopt tot MetaKITT. Je weet wel die pratende auto (Knight Rider, red.). De Metakittrun, waarbij de opbrengst grotendeels naar Metakids zal gaan, is een tweedaagse autorit dwars door Nederland en Duitsland en waarbij er onderweg opdrachten moeten worden uitgevoerd. Bij de Metakittrun gaat het vooral om het navigeren, het uitzoeken van de slimste route, teambuilding en verstandig rijden. Gedurende de Metakittrun gaat het niet om snelheid en/of tijd, maar om creativiteit, avontuur en lol maken. Het gaat er niet om wie er als eerste aankomt, maar er is wel een wedstrijd element.

Bij vertrek ontvang je 1 of meerdere opdrachten, waarmee je punten kan scoren. Die opdrachten moeten onderweg worden uitgevoerd en het hangt van de creativiteit van ieder team af hoe deze op te lossen. Wie de meeste punten heeft gescoord, wint deze editie van de Metakittrun. De route, de plaats van overnachting en diversiteit aan opdrachten blijft zolang mogelijk geheim. De Metakittrun gaat plaats vinden op 24 en 25 september 2016 en meer info is te vinden op www.metakittrun.nl. IK ZEG DOEN!!!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 13.367 25-01-2017 | 22:27 Eindopbrengst Metakittrun 2016