Dam tot Dam 2022

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 100.000 (88%)

Doe met Metakids mee aan de Dam tot Damloop!

Eindelijk kan het weer: de Dam tot Damloop! Samen met jou maken we er graag weer een feest van, samen voor onderzoek naar metabole ziekten. Op 17 en 18 september 2022 kun je tussen Amsterdam en Zaandam de ultieme uitdaging aangaan door te hardlopen (dag of night), te fietsen of te wandelen, allemaal op meerdere afstanden. Kortom: geschikt voor elk niveau!

Schrijf je hier in voor:

Zaterdag 17 september

  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen
  • 8 km hardlopen Dam tot Dam by Night
Zondag 18 september
  • 16 km hardlopen / 10 Engelse mijl
  • 40 km fietsen
  • 60 km fietsen
  • 85 km fietsen
  • 105 km fietsen
  • 150 km fietsen nog 2 kaarten beschikbaar 
  • Mini Dam tot Damloop Zaandam 4 tm 13 jaar (3 leeftijdscategorieën)


Voor de wandeltochten: Metakids deelnamepakket voor volwassenen € 29,95 en voor kinderen t/m 16 jaar €19,95. Een deelnamepakket bevat een startbewijs, begeleiding voor, tijdens en na het wandelen, een Metakids T-shirt, een medaille en een hapje en drankje in onze stand na afloop. De wandeltochten zijn ook toegankelijk voor volwassenen en kinderen in een rolstoel.

Voor 8 en 16 kilometer hardlopen: Metakids deelnamepakket voor € 50,00. Een deelnamepakket bevat een startbewijs met gunstige starttijd in de ochtend of de avond, begeleiding voor en na de loop, een Metakids T-shirt, een medaille en een hapje en drankje in onze Metakids-stand na afloop. 

Voor de fietstochten: Metakids deelnamepakket voor € 34,95. Een deelnamepakket bevat een startbewijs, begeleiding voor en na het fietsen, een Metakids T-shirt, een medaille en een hapje en drankje na afloop.

Voor de Mini Dam tot Damloop: Metakids deelnamepakket voor € 10,00. Een deelnamepakket bevat een startbewijs, begeleiding voor en na de loop, een Metakids T-shirt, een medaille enwat lekkers na afloop.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Nataly Entius via info@metakids.nl. Veel succes met de voorbereidingen, wij hebben er zin in!

Bekijk alle
€ 50 20-11-2022 | 09:31 Aan: Team Carmen
€ 1.000 03-11-2022 | 14:02 Aan: Osborne Clarke
€ 5 01-10-2022 | 20:12 Aan: Fundraiser voor mijn beste vriend Harvey
€ 5 30-09-2022 | 13:49 Aan: Fundraiser voor mijn beste vriend Harvey
€ 16 30-09-2022 | 12:30 Aan: Leonie voor Metakids Een superprestatie van mijn nichtje Leonie tijdens de Dam tot Dam loop! En hierdoor een mooi bedrag bij elkaar gelopen voor Metakids!
Bekijk alle

Klaar voor de start.......?

16-09-2022 | 10:00 Morgen is het zover: DE START VAN HET DAM TOT DAMLOOP WEEKEND! Is iedereen er klaar voor?Wat is er al een waanzinnig bedrag opgehaald, we zijn inmiddel de €82.000 gepasseerd! Echt FANTASTISCH!Hierbij nog een aantal tips voor de komende dagen:Voor wandelaars:Zaterdagochtend wordt er zo nu en dan lichte regen verwacht. Natuurlijk hopen we nog steeds dat de voorspellers het bij het verkeerde eind hebben ;-) maar houd er rekening mee! Naast zoveel mogelijk geld voor onderzoek is naamsbekendheid ook enorm belangrijk. Kijk of het mogelijk is om je Metakids shirt over een trui te dragen en voor de regenbuitjes een doorzichtige regenponcho (voor een prikkie aan te schaffen diverse winkels). In Zaandam hebben we een grote stand en eten en drinken om na jullie inspanning bij te komen (en op te drogen)!Voor de hardlopers, fietsers en Mini's:Ook voor jullie geldt dat er zaterdagavond en zondag regen wordt verwacht maar gelukkig ook droge momenten. Een setje droge kleding is prettig voor na de inspanning. De hardlopers By Night kunnen dit zaterdagavond in de stand leggen, dit geldt ook voor de Mini's op zondagochtend. Voor de fietsers zijn er op de Dam in Amsterdam kluisjes te huren. De hardlopers op zondagochtend geven hun kleding al af (en halen het weer op in Zaandam). Omdat het even wachten is tot jullie van start kunnen zou ik adviseren om een regenponcho bij je te hebben zodat je niet al doorweekt aan je loop begint.Deel je bijzondere, gezellige, grappige momenten van dit weekend via social media en tag zowel Metakids als Metakidsdtd22 en gebruik o.a. de hashtags #metaboleziekten #stofwisselingsziekten #damtotdamloop.Vanuit Metakids zal er gefilmd en gefotografeerd worden (we gaan ook live op Instagram en Facebook dus leuk voor de thuisblijvers!) maar stuur mij ook zeker (via de mail) leuke foto's en filmpjes!Mochten er nog vragen zijn dan ben ik vandaag en het hele weekend bereikbaar op: 06-52042673 en live aanwezig op de stand in Zaandam.Namens heel team Metakids wensen we jullie ontzettend veel plezier en succes!groetjes,Nataly
Lees meer