Klaar voor de start.......?

16-09-2022 | 10:00Morgen is het zover: DE START VAN HET DAM TOT DAMLOOP WEEKEND! Is iedereen er klaar voor?
Wat is er al een waanzinnig bedrag opgehaald, we zijn inmiddel de €82.000 gepasseerd! Echt FANTASTISCH!
Hierbij nog een aantal tips voor de komende dagen:

Voor wandelaars:
Zaterdagochtend wordt er zo nu en dan lichte regen verwacht. Natuurlijk hopen we nog steeds dat de voorspellers het bij het verkeerde eind hebben ;-) maar houd er rekening mee! Naast zoveel mogelijk geld voor onderzoek is naamsbekendheid ook enorm belangrijk. Kijk of het mogelijk is om je Metakids shirt over een trui te dragen en voor de regenbuitjes een doorzichtige regenponcho (voor een prikkie aan te schaffen diverse winkels). In Zaandam hebben we een grote stand en eten en drinken om na jullie inspanning bij te komen (en op te drogen)!

Voor de hardlopers, fietsers en Mini's:
Ook voor jullie geldt dat er zaterdagavond en zondag regen wordt verwacht maar gelukkig ook droge momenten. Een setje droge kleding is prettig voor na de inspanning. De hardlopers By Night kunnen dit zaterdagavond in de stand leggen, dit geldt ook voor de Mini's op zondagochtend. Voor de fietsers zijn er op de Dam in Amsterdam kluisjes te huren. De hardlopers op zondagochtend geven hun kleding al af (en halen het weer op in Zaandam). Omdat het even wachten is tot jullie van start kunnen zou ik adviseren om een regenponcho bij je te hebben zodat je niet al doorweekt aan je loop begint.

Deel je bijzondere, gezellige, grappige momenten van dit weekend via social media en tag zowel Metakids als Metakidsdtd22 en gebruik o.a. de hashtags #metaboleziekten #stofwisselingsziekten #damtotdamloop.
Vanuit Metakids zal er gefilmd en gefotografeerd worden (we gaan ook live op Instagram en Facebook dus leuk voor de thuisblijvers!) maar stuur mij ook zeker (via de mail) leuke foto's en filmpjes!

Mochten er nog vragen zijn dan ben ik vandaag en het hele weekend bereikbaar op: 06-52042673 en live aanwezig op de stand in Zaandam.

Namens heel team Metakids wensen we jullie ontzettend veel plezier en succes!

groetjes,
Nataly