Team Mandy

Team Mandy rent de Dam tot Dam voor Metakids!
Normal a01aeedbbe869ff73c51f75527c6da289a9b7786
van totaal € 3.000 (322%)

Elk jaar worden in Nederland ongeveer 800 kinderen geboren met een metabole ziekte. Voor de helft daarvan bestaat geen behandeling. Zij overlijden voor hun achttiende jaar of ontwikkelen ernstige lichamelijke en geestelijke beperkingen.

Sinds 2014 weten we dat onze dochter/nichtje, Mandy, aan de ongeneeslijke metabole ziekte genaamd MLD, lijdt. Omdat de ziekte erg zeldzaam is, is het voor de farmaceutische industrie niet lucratief veel te investeren in onderzoek naar behandelmethoden en/of medicijnen. Stichting Metakids brengt metabole ziekten onder de aandacht en werft fondsen voor onderzoek. Voor de financiering van onderzoek naar metabole ziekten is Metakids geheel afhankelijk van de steun van individuele donateurs en van bijdragen uit het bedrijfsleven. Metakids ontvangt geen overheidssubsidie.

Wij rennen dit jaar de Dam tot Dam! Help ons om Metakids te steunen en doneer zodat wij ons streefbedrag bij elkaar rennen tijdens de Dam tot Dam op 22 september aanstaande. Maak vandaag nog het verschil! Sponsor ons en met je steun help je alle kinderen met een metabole ziekte aan een (betere) toekomst! Heel erg bedankt!